Fly & Drive op groen en prehistorisch Sardinië

Italië, Sardinië: Posada, Tresnuraghes en Mores

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Sardinië

Olbia

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Agriturismo Su Vrau, Posada

Agriturismo Su Vrau, Posada

Agriturismo Su Vrau, Posada

Agriturismo Su Vrau, Posada

Agriturismo Su Vrau, Posada

Olbia

Maison Tresnuraghes, Tresnuraghes

Maison Tresnuraghes, Tresnuraghes

Maison Tresnuraghes, Tresnuraghes

Maison Tresnuraghes, Tresnuraghes

Sardinië

Il Giardino Degli Aranci, Mores

Il Giardino Degli Aranci, Mores

Il Giardino Degli Aranci, Mores

Il Giardino Degli Aranci, Mores

Traditioneel leven op Sardinië

Het kalme Italiaanse eiland Sardinië is een paradijs vol natuur en cultuur. Stap in je huurauto en maak adembenemende ritjes over het eiland. Tussen de groene heuvels en rotskusten ontdek je traditionele dorpen, archeologische opgravingen en stranden met kristalhelder water.

In de bergdorpjes van Sardinië, zoals Mores, heeft de tijd stilgestaan. Al generaties lang luiden er dezelfde kerkklokken en worden er dezelfde gerechten bereid. Nog veel eerder, in de bronstijd, bouwden de prehistorische bewoners duizenden unieke torens, Nuraghi genaamd. Deze zijn nog altijd te bewonderen. Hou je van strand én ben je avontuurlijk ingesteld? Dan is het strand Cala Goloritzè een echte must. Het glinsterende water is wandelend via een ezelspad bereikbaar en wordt omgeven door ruige bergen die de waaghals kan beklimmen.

Je verblijft in drie hotels op de noordelijke helft van Sardinië. Het in Mores gelegen Il Giardino Degli Aranci wordt omgeven door sinaasappelbomen en de vakantieboerderij Su Vrau bevindt zich midden tussen de heuvels. Hotel Maison Tresnuraghes is gevestigd in een historisch gebouw, in het hart van het plaatsje Tresnuraghes. Zo ervaar je tijdens je verblijf het traditionele eilandleven!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.