Grand Hotel Savoia Genova

Genua, Ligurië, Italië

Grand Hotel Savoia Genova

Genua

Grand Hotel Savoia Genova

Classic kamer

Wellnessfaciliteiten

Wellnessfaciliteiten

Grand Hotel Savoia Genova

Genua

Wellnessfaciliteiten

Wellnessfaciliteiten

Wellnessfaciliteiten

Genua

Grand Hotel Savoia Genova

Terras

Genua

Restaurant

Terras

Classic kamer

Weelderig 5*-hotel vlak bij de oude haven van Genua, incl. ontbijt, korting op massage en een wekomstdrankje

Genua is een parel van een stad die nog niet door de toeristenmassa is ontdekt. De huizen van pastelkleuren liggen verspreid tegen de heuvels en bieden uitzicht op het blauwe water van de Ligurische zee. In deze stad ligt de grootste haven van Italië en van deze prachtige oude plek spat de levendigheid af.

In 1897 opende Federico Fioroni - de eerste president van de Italian Association of Hoteliers – zijn Grand Hotel Savoia. Uit heel Europa kwamen aristocraten, koninklijke families, politici en andere bekenden naar deze unieke plek. De allure en gastvrijheid zijn tot op de dag van vandaag behouden. Stap je over de drempel, dan waan je je in het begin van de vorige eeuw, vol weelderige meubels en de sferen van de Belle époque. Tegenwoordig is dit stijlvolle hotel uiteraard ook van alle luxe voorzien. Op het dak zie je met een cocktail in de hand in de verte de haven schitteren. In het luxe restaurant proef je dagverse vis, vol liefde bereid door chef Luciano. En in vijf minuten bereik je het oude centrum, benoemd tot UNESCO-werelderfgoed, vol romantische straten, barokke paleizen en Romeinse schatten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.