Hotel Ecu

Genk, België

Hip designhotel in de Limburgse Kempen, incl. ontbijt, Maasmechelen Village VIP-pass & extra’s

De Different Hotels keten beschikt over een aantal pareltjes in Genk waaronder het elegante en moderne Hotel Ecu. Het hotel dient iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor u op, met zelfgebakken broodjes en andere lekkernijen. In de loungebar kunt u nadien rustig verteren in de comfortabele zetels of zelfs met een heerlijk drankje in de hand. Hotel Ecu werkt nauw samen met het naastgelegen Gusto restaurant dat voor elk wat wils serveert. Alle kamers van het hotel zijn uniek ingericht met lichte kleuren en voorzien van een flatscreentelevisie, een minibar en een badkamer met inloopdouche.

Genk is de plek bij uitstek voor cultuurliefhebbers. In de directe omgeving van het hotel bestaat er een waaier aan interessante bezienswaardigheden, waaronder de C-mine, een prachtige voormalige mijn die nu voor culturele doeleinden benut wordt, of het Openluchtmuseum Bokrijk waar het leven van 100 jaar geleden gepresenteerd wordt. Natuurliefhebbers kunnen vlak in de buurt te paard, te voet of per fiets Nationaal Park De Kempen ontdekken. En mocht dat niet genoeg zijn, dan zijn Hasselt en Maastricht zeer snel te bereiken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.