Hotel Eden Paris

Parijs, Frankrijk

Classic kamer

Hotel Eden Paris

Terras van het hotel

Hotel Eden Paris

Entree van het hotel

Sauna

Hamam

Fitnessfaciliteiten

Fitnessfaciliteiten

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijt

Classic kamer

Classic kamer

Superior kamer

Superior kamer

Badkamer

Pont Alexandre III, Parijs

Eiffeltoren

Parijs

Parijs

Seine

Stijlvolle oase in het charmante 15e arrondissement van Parijs, incl. ontbijt, korting op wellness & meer

Denk je bij Parijs ook aan de romantische sferen, de knusse steegjes en de lekkerste croissants? Laat je meevoeren en geniet van een heerlijke citytrip in misschien wel een van de mooiste steden van Europa.

Wat is er fijner dan na een dag struinen door de stad te kunnen genieten van alle comfort? Hotel Eden voldoet aan al je wensen! Dit gemoedelijke, kleine hotel heeft zijn naam niet voor niets gekozen: refererend aan de tuin van Eden, is het de natuur die de voornaamste inspiratiebron vormt. Hier in het 15e arrondissement, een van de aangenaamste, rustigste en veiligste buurten van Parijs, voel je je voor enkele dagen als een ware Parisien(ne). Zalige markten, heerlijke restaurantjes, verbluffende musea: je vindt ze hier allemaal. In het Eden ben je geen klant, je bent te gast.

De kamers zijn niet al te groot – het blijft immers Parijs -, maar het personeel, de stijlvolle, fijne kamers met natuurtinten, de kleurrijke bloementuin, de zo ontspannen hamam: ze brengen stuk voor stuk warmte. En dat in een van de fijnste wijken van de stad, op een steenworp afstand van de metro. Wat wil je nog meer?

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.