Hotel Le Versailles

Versailles, Frankrijk

Classic kamer

Classic kamer

Superior kamer

Deluxe kamer

Classic kamer

Vertoeven in Versailles

Waan je voor even in het rijk van de Franse koningen tijdens een verblijf in 4*-hotel Le Versailles, bij het wereldberoemde Paleis van Versailles. Op slechts drie minuten lopen van dit prachtige kasteel kunt u luxueus en modern overnachten in kamers die geheel in stijl zijn ingericht, met grote fotowanden die herinneren aan de rijke geschiedenis van de stad. Al bij binnenkomst in het luxe hotel wacht je de weelderigheid van de Franse koningen, die je het gevoel geeft in het Paleis zelf te overnachten.

Naast de luxueuze kamers is Hotel Le Versailles uitgerust met een gezellige bar, waar je na een diner in de stad kunt nagenieten met familie of vrienden. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtkamer en, bij mooi weer, op het terras.

Naast het Paleis zijn ook de Cathédrale Saint-Louis en de Église Notre-Dame in de buurt van het hotel. De Franse hoofdstad Parijs ligt op 19 kilometer van het hotel en is met de metro vanuit Versailles in een half uur te bereiken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.