Venetië, de historische “stad van het water”

Venetië, Italië: Hotel Palazzo Giovanelli

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Venetië

Piazza San Marco

Hotel Palazzo Giovanelli

Hotel Palazzo Giovanelli

Hotel Palazzo Giovanelli

Hotel Palazzo Giovanelli

Santa Maria e San Donato

San Giorgio eiland

Hotel Palazzo Giovanelli

Hotel Palazzo Giovanelli

Hotel Palazzo Giovanelli

Rialto brug

Venetië

Venetië vanuit een centraal 4*-hotel, incl. ontbijt , vluchten en optioneel een gondola tour

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 39% Korting op de beschikbare online prijzen

Ontdek het sprookjesachtige rijk van kanalen en gondeliers vanuit een 4*-hotel met panoramisch uitzicht op het Canal Grande

Levendig Venetië verkennen vanaf het water:  De “hoofdweg” van de stad is het Canal Grande. Dit is het grootste kanaal van de stad. Het is zo’n 3,5 kilometer lang en varieert in breedte van 30 tot 70 meter. Vaar langs de pareltjes van de stad met de waterbus Vaporetto, of pak een karakteristieke gondel als je in een romantische stemming bent.

Kom tot rust in een historierijk hotel: Hotel Palazzo Giovanelli e Gran Canal is een voormalige paleis en was ooit het huis van de Doge van Venetië en van de familie Mozart. Dit eeuwenoude pand biedt een magnifiek uitzicht op het Canal Grande en is slechts twee haltes met de watertaxi verwijderd van het fameuze San Marcoplein.

Ontdek de ambachtelijke tradities op Murano : in de baai van Venetië vind je verschillende eilandjes, waaronder het eiland Murano. Dit eiland, gelegen op 1,5 km van het vaste land, staat bekend om het geblazen kleurrijke Venetiaans glas dat hier gemaakt wordt. Inbegrepen bij deze aanbieding zit een bezoek aan een glasfabriek op Murano

Hotelfaciliteiten
  • Bar
  • Tuin
  • Jacuzzi
  • Geldautomaat
  • Wasserij
  • Stomerij

Locatie
Het hotel ligt aan de sfeervolle Canal Grande. Het Dogenpaleis en het plein van San Marco liggen op een steenworp afstand van je verblijf. Vanaf de luchthaven van Venetië San Marco bereik je het hotel in ca. 50 minuten met het openbaar vervoer.
De heen- en terugvlucht tussen de gekozen luchthaven en Venetië zijn in de prijs inbegrepen.

Wij doorzoeken alle luchtvaartmaatschappijen om je de ruimste keuze aan vluchten, vertrekluchthavens en vluchttijden aan te bieden.

De volgende stap in het boekingsproces is het selecteren van de vluchtopties die het beste aansluiten bij jouw wensen. De inbegrepen vluchten zijn onderhevig aan de huidige beschikbaarheid en prijzen en kunnen tijdens het boekingsproces veranderen.

Eén stuk handbagage is inbegrepen per persoon. Houd er rekening mee dat ingecheckte ruimbagage niet is inbegrepen, maar je kunt deze bij veel luchtvaartmaatschappijen bijboeken tijdens de vluchtselectieprocedure.

Vluchtdetails

Venice or Treviso, Italy

The outward and return flights between the chosen airport and are included in the price.

We search all airlines to offer you the widest possible selection of flights, departure airports and flight times.

In the next booking step, you can choose the flight options that are right for you. Please note that the displayed prices and availability are displayed in real-time and therefore the price of the package you have selected may differ from the price in the calendar.

One piece of hand luggage per person is included. Please note that carry-on luggage is not included, but you can book this with many airlines during the flight selection.

Reizen van Secret Escapes

.... zijn precies wat het lijkt: exclusief en rechtstreeks door ons georganiseerde reizen - zonder tussenpersonen. Deze zorgvuldig geselecteerde aanbiedingen garanderen heerlijke reizen tegen mooie prijzen.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.