In een gondola de stad van het water, Venetië, verkennen

Venetië, Italië: Hotel Palazzo Giovanelli

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Rialto brug

Piazza San Marco

Hotel Palazzo Giovanelli

Hotel Palazzo Giovanelli

Hotel Palazzo Giovanelli

Hotel Palazzo Giovanelli

Santa Maria e San Donato

San Giorgio eiland

Venetië

Hotel Palazzo Giovanelli

Hotel Palazzo Giovanelli

Hotel Palazzo Giovanelli

Venetië

Ontdek het sprookjesachtige rijk van kanalen en gondeliers vanuit een 4*-hotel met panoramisch uitzicht op het Canal Grande

Levendig Venetië verkennen vanaf het water:  De “hoofdweg” van de stad is het Canal Grande. Dit is het grootste kanaal van de stad. Het is zo’n 3,5 kilometer lang en varieert in breedte van 30 tot 70 meter. Vaar langs de pareltjes van de stad met de waterbus Vaporetto, of pak een karakteristieke gondel als je in een romantische stemming bent.

Kom tot rust in een historierijk hotel: Hotel Palazzo Giovanelli e Gran Canal is een voormalige paleis en was ooit het huis van de Doge van Venetië en van de familie Mozart. Dit eeuwenoude pand biedt een magnifiek uitzicht op het Canal Grande en is slechts twee haltes met de watertaxi verwijderd van het fameuze San Marcoplein.

Ontdek de ambachtelijke tradities op Murano : in de baai van Venetië vind je verschillende eilandjes, waaronder het eiland Murano. Dit eiland, gelegen op 1,5 km van het vaste land, staat bekend om het geblazen kleurrijke Venetiaans glas dat hier gemaakt wordt. Inbegrepen bij deze aanbieding zit een bezoek aan een glasfabriek op Murano

Hotelfaciliteiten
  • Bar
  • Tuin
  • Jacuzzi
  • Geldautomaat
  • Wasserij
  • Stomerij

Locatie
Het hotel ligt aan de sfeervolle Canal Grande. Het Dogenpaleis en het plein van San Marco liggen op een steenworp afstand van je verblijf. Vanaf de luchthaven van Venetië San Marco bereik je het hotel in ca. 50 minuten met het openbaar vervoer.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.