Hotel Rotterdam

Rotterdam, Nederland

Rotterdam beleven vanaf een zeer centrale locatie, incl. ontbijt, parkeergarage & welkomstdrankje

Rotterdam, de stad van de weidse straten, kleine galerijen vol urban art, Jules Deelder, vernieuwende architectuur, hippe winkels en meer; met een verblijf in Hotel Rotterdam bevindt u zich in het hart van al dat speelt in deze levendige havenstad. Gelegen op de Schiekade is er in de stad eigenlijk geen betere locatie te vinden. Oorspronkelijk was het hotel gebouwd in vier herenhuizen uit het einde van de 19e eeuw en ondanks diverse verbouwingen heeft het hotel zijn statige elegantie uit de jaren van weleer weten te behouden. Dit komt terug in het stijlvolle interieur met klassiek elementen en hoge plafonds.

Waarvoor u deze bruisende havenstad ook bezoekt, vanaf Hotel Rotterdam is alles gemakkelijk en snel te bereiken. Binnen een paar minuten wandelen bevindt u zich in hartje centrum, alwaar u kunt struinen langs de curieuze winkeltjes op de Oude Binnenweg, of juist uitgebreid kunt gaan shoppen in de Koopgoot. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Rotterdam, met onder andere het Fotomuseum, Museum Boijmans van Beuningen, het Nieuwe Instituut en de Kunsthal in het centrum. Waai uit aan het water op de Kop van Zuid of geniet van een drankje bij een van de cafés aan het water in de pittoreske Oude Haven – wat u ook besluit te doen tijdens uw verblijf, Rotterdam biedt het allemaal, en een beetje meer.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.