Hotel Sportalm Gipfelglück

Lüdenscheid, Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Sfeervol en gastvrij hotel

Lüdenscheid is een stad in het westen van het prachtige gebied Sauerland. Het aan de rand van Lüdenscheid gelegen Sportalm Gipfelglück is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor een uitstapje vol gezonde buitenlucht, prachtige landschappen en historische stadswandelingen. Keer terug onder de mensen in de pittoreske straatjes in het stadshart van Lüdenscheid, vol met Duitse cafeetjes en oude gevels. Een bezoekje waard zijn de schilderachtige Herzogstrasse en het historische Inselhaus.

Voor een echte sportbelevenis hoef je Sportalm Gipfelglück eigenlijk niet eens te verlaten. Zoals de naam van het hotel al doet vermoeden, kun je je hier volledig uitleven, bijvoorbeeld op het grote tennisveld, in de 18 meter hoge klimhal of op de vermakelijke kegelbaan. Wie zin heeft in een frisse teug buitenlucht trekt de wandelschoenen aan en wandelt zo de Sauerlandse natuur in. Glooiende heuvels, kronkelende bospaden, beken en meertjes; kortom, het type landschap dat direct een gevoel van Fernweh in een mens naar boven brengt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.