Ontdek de natuurwonderen van winterwonderland IJsland

Hafnarfjördur - nabij Reykjavik: Hotel Vellir

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Noorderlicht

Gullfoss (Golden Circle-excursie)

Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Hotel Vellir, Hafnarfjordur

Noorderlicht

Geysir (Golden Circle-excursie)

Thingvellir National Park (Golden Circle-excursie)

Blue Lagoon

Blue Lagoon

Dolfijnen spotten tijdens Walvis spotten-excursie

Vik (Zuidkust-excursie)

Skogafoss (Zuidkust-excursie)

Seljalandsfoss (Zuidkust Classic-excursie)

Skogafoss (Zuidkust-excursie)

Reykjavik

Reykjavik

Hafnarfjordur

Noorderlicht

Gulfoss (Golden Circle-excursie)

Thingvellir National Park (Golden Circle-excursie)

Thingvellir (Golden Circle-excursie)

Blue Lagoon

Walvis spotten-excursie

Seljalandsfoss (Zuidkust-excursie)

Skogafoss (Zuidkust-excursie)

Reynisdrangar (Zuidkust-excursie)

Noorderlicht, geisers en watervallen, incl. ontbijt, vluchten & excursies

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 25% Korting op de beschikbare online prijzen

Ontdek het sprookjesachtige IJsland met een schier oneindige hoeveelheid excursies, van het Noorderlicht tot een tour om walvissen te spotten

Levendig Reykjavik verkennen: Reykjavik is de noordelijkste hoofdstad ter wereld. Het centrum is vrij beperkt waardoor alles goed te voet te doen is. Bewonder de futuristische Hallgrímskirkja kerk. Dit bijzondere bouwerk heeft een lift. Als je helemaal naar boven gaat, heb je een prachtig uitzicht over de kleurrijke daken van Reykjavik. Hotel Vellir ligt tussen bergen, meren en vlakbij de zee, terwijl het centrum van Hafnarfjördur vlak bij is. Voor het hotel stopt een bus met rechtstreekse verbindingen naar Reykjavik met knusse cafés en charmante straten.

Onvergetelijke excursies:
IJsland staat bekend om haar prachtige natuurwonderen: van het betoverende noorderlicht tot de Golden Circle. Met de vele watervallen, geisers en fraaie vergezichten op de prachtige nationale parken is de Golden Circle-excursie niet alleen een lust voor het oog maar maak je ook prachtige herinneringen die je niet snel zal vergeten.

Winter Whale Watching- excursie :  Dankzij de laagstaande zon in de winter wordt het spotten van walvissen en dolfijnen nog magischer. De warme gloed over de besneeuwde bergen rond de baai, kleuren de lucht fel oranje of roze. Verken de rijke flora en fauna van de kust in de schaduw van het omringende prachtige landschap terwijl je de frisse lucht van de Atlantische Oceaan inademt. 

Hotelfaciliteiten:
 • Bar
 • Wifi
 • Restaurant
 • 24-uurs receptie
 • Excursiebalie
 • Fitnessruimte (toeslag)

Locatie
Hotel Vellir ligt op 38 kilometer van de internationale luchthaven. Het startpunt van de Blue Lagoon excursie is het BSI bussation in Reykjavik. Vanaf Hotel Vellir kun je de bus of taxi richting dit busstation en het centrum van Reykjavik nemen. De Walvis spotten-excursie vertrekt vanuit de oude haven nabij het kantoor van Elding Adventure at Sea in Reykjavik. Voor alle andere excursies word je opgehaald bij het hotel.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat er niet gegarandeerd kan worden dat je het Noorderlicht tijdens deze reis zult zien aangezien dit een natuurfenomeen is.
Lees meer over de excursies onder ‘Reisdetails’.
Hotel Vellir
Aan de rand van het schattige Reykjavik, in Hafnarfjördur, ligt je uitvalsbasis tijdens deze reis. Je overnacht in een Tweepersoonskamer in Hotel Vellir ligt tussen bergen, meren en vlak bij de zee.

Hotelfaciliteiten:
 • Bar
 • Wifi
 • Restaurant
 • 24-uurs receptie
 • Excursiebalie
 • Fitnessruimte (toeslag)

Locatie
Hotel Vellir ligt op 38 kilometer van de internationale luchthaven. Het startpunt van de Blue Lagoon excursie is het BSI bussation in Reykjavik. Vanaf Hotel Vellir kun je de bus of taxi richting dit busstation en het centrum van Reykjavik nemen. De Walvis spotten-excursie vertrekt vanuit de oude haven nabij het kantoor van Elding Adventure at Sea.
Hotel Vellir, Tjarnarvellir 3, Hafnarfjordur, IJsland

Vluchtdetails

De heen- en terugvlucht tussen de gekozen luchthaven en Keflavik, IJsland zijn in de prijs inbegrepen.

Wij doorzoeken alle luchtvaartmaatschappijen om je de ruimste keuze aan vluchten, vertrekluchthavens en vluchttijden aan te bieden.

De volgende stap in het boekingsproces is het selecteren van de vluchtopties die het beste aansluiten bij jouw wensen. De inbegrepen vluchten zijn onderhevig aan de huidige beschikbaarheid en prijzen en kunnen tijdens het boekingsproces veranderen.

Eén stuk handbagage is inbegrepen per persoon. Houd er rekening mee dat ingecheckte bagage niet is inbegrepen, maar je kunt deze bij veel luchtvaartmaatschappijen bijboeken tijdens de vluchtselectieprocedure.

Reizen van Secret Escapes

.... zijn precies wat het lijkt: exclusief en rechtstreeks door ons georganiseerde reizen - zonder tussenpersonen. Deze zorgvuldig geselecteerde aanbiedingen garanderen heerlijke reizen tegen mooie prijzen.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.