Hotel Villa Oniria

Granada, Spanje

Wellnessruimte van het hotel

Granada

Villa Oniria

Villa Oniria

Granada

Althambra, Granada

Superior kamer

Granada

Villa Oniria

Superior kamer

Superior kamer badkamer

Superior kamer

Villa Oniria

Villa Oniria

Restaurant van Villa Oniria

Villa Oniria

Villa Oniria

Granada

Wijnkelder van het hotel

Restaurant van het hotel

Luxueus boetiekhotel in Granada: stad van lekkere tapas, Moorse cultuur en het indrukwekkende Alhambrat, incl. ontbijt, wellness & korting op wellnessbehandelingen

Men neme een negentiende-eeuwse villa in het hart van Granada, hotelkamers met een stijlvol decor en een tuin vol geurende kruiden plus een restaurant met een kaart vol klassiekers. Voilá: wij presenteren je Villa Oniria. Dit luxueuze boetiekhotel ademt de grandeur van oude Andalusische paleizen, met sfeervolle vertrekken en stijlvol gedecoreerde kamers. Hier in het kloppend hart van Granada kun je uitstekend overnachten dankzij de comfortabele bedden en hoge kwaliteit lakens. In de ochtend is het minstens zo prettig ontwaken tijdens een verwensessie in het wellnesscentrum en dankzij het heerlijke ontbijtbuffet leg je elke dag de ideale bodem om de stad beter te leren kennen.

Villa Oniria is zeer gunstig gelegen in het historische centrum van Granada. Het hotel ligt op 15 minuten lopen van het wereldberoemde Alhambra en in de directe omgeving van het hotel vind je volop mogelijkheden om te winkelen en te genieten van tapas uit de regio. Al is het ook zeker aan te raden om één avondje te reserveren voor een diner in het hotel. Sterrenchef Ismael Delgado verrast je in restaurant La Fábula graag met zijn moderne interpretatie van de lokale keuken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.