Hotel Whistler Paris

Parijs, Frankrijk

Tweepersoonskamer

Hôtel Whistler Paris

Ontbijtruimte

Receptie

Ontbijtruimte

Hammam

Ontbijtruimte

Ontbijt

Ontbijt op de kamer

Ontbijt op de kamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Superior kamer

Canal Saint-Martin, Parijs

Montmartre

Parijs

Parijs

Le Moulin Rouge

Opéra Garnier

Klein maar fijn designhotel in Parijs, incl. ontbijt, toegang tot de stoomruimte & open bar (geen alcohol)

Parijs... alleen het horen van de naam al, is voor sommigen genoeg om volledig weg te dromen. En terecht: de Franse hoofdstad staat niet voor niets sinds mensenheugenis te boek als de grootstad voor romantiek, gastronomie, cultuur – en niet in de laatste plaats: voor joie de vivre. Hoe bevoorrecht kunnen we ons dan ook voelen, dat deze dynamische wereldstad zo dichtbij is. Met de Thalys vanuit Rotterdam of Brussel ben je binnen een handomdraai op het beroemde Gare du Nord. Alwaar je meteen je herberg gevonden hebt: het prachtige Hotel Whistler ligt namelijk pal tegenover het statige kopstation.

Eenmaal binnen, gaat het genot verder. Hotel Whistler is een grootstedelijke oase, vol luxe en comfort. De fraaie kamers ademen ook in hun inrichting een episch reisgevoel. Ze doen denken aan een sfeervolle treincoupé van leer en hout. Bagagerekken dienen als kapstok en koffers worden meubels. Stoom kun je afblazen in de sauna van het hotel. Wees een van de eersten om dit kleine, maar fijne hotel uit te proberen. Of laat het gewoon een prachtig excuus zijn voor een weekendje Parijs.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.