Hotel Nice Excelsior

Nice, Côte d'Azur, Frankrijk

Hôtel Nice Excelsior

Hôtel Nice Excelsior

Hôtel Nice Excelsior

Hôtel Nice Excelsior

Hôtel Nice Excelsior

Hôtel Nice Excelsior

Hôtel Nice Excelsior

Hôtel Nice Excelsior

Hôtel Nice Excelsior

Classic kamer

Classic kamer

Deluxe kamer met balkon

Nice

Nice

Nice

Nice

Nice

De Promenade des Anglais en het centrum van glamoureus Nice verkennen vanuit een centraal gelegen 4*-hotel met tuin en massages, incl. ontbijt, welkomstgeschenk & meer

Nice wordt in de volksmond ook wel de hoofdstad van de Franse Rivièra genoemd en die titel kreeg ze niet voor niets: deze aantrekkelijke stad heeft een historisch centrum dat wordt gevormd door een netwerk van nauwe straatjes en een levendige boulevard waar u naar hartelust kan flaneren. U geniet er van de ongedwongen sfeer, goede restaurants en de Middellandse Zee, maar u kunt ook uitstapjes maken naar wat meer onbekende kustplaatsjes en middeleeuwse stadjes in de omgeving.

Overnachten doet u bij voorkeur in het Excelsior Hotel Nice, een comfortabel viersterrenhotel dat zeer gunstig is gelegen in het centrum van Nice. Het historische stadspand vormt het klassieke decor van uw verblijf en is volledig ingericht op de wensen van de moderne reiziger. U overnacht er in een ruime kamer met uitzicht op de tuin van het hotel en met een ontbijtbuffet vol Franse lekkernijen is het elke dag weer prettig opstaan.

Vanuit het hotel wandelt u binnen enkele minuten naar de bekende Promenade des Anglais en het centrum van Nice. Het oude stadshart wordt gekenmerkt door huizen in warme pasteltinten met luiken voor de ramen, geurende fruitbomen en barokke kerken. Uw hotel ligt bovendien nabij treinstation Nice-Ville, waar onder andere de trein vertrekt naar het romantische vissersdorpje Villefranche-sur-Mer, geliefd om de pittoreske straatjes, uitstekende visrestaurants en de wekelijkse Bric à Brac.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.