Kempinski Hotel Frankfurt Gravenbruch

Frankfurt am Main, Duitsland

Zwembad

Tuin

Grand Deluxe kamer

Grand Deluxe kamer

Grand Deluxe kamer

Grand de Luxe kamer

Junior suite

Junior suite

Wellness

Wellness

Fitnessfaciliteiten

Tuin

Restaurant

Bar

Bar

Restaurant

Terras

Kerstmarkt

5*-hotel in voormalig jachtslot bij Frankfurt, incl. ontbijt, wellness & meer

Genieten zoals de Duitse adel dat honderden jaren geleden al deed. Kempinski Hotel Frankfurt Gravenbruch is een voormalig jachtslot op een prachtig landgoed, omgeven door een prachtig park met een meer. De luxe kamers van het hotel geven je het gevoel even helemaal weg te zijn, terwijl je toch binnen 15 minuten in Frankfurt bent, met zijn fantastische musea en winkels. Of je nu de rust van het Duitse platteland zoekt of de stad wilt bezoeken, dit vijfsterrenhotel is de juiste plek voor een overnachting.

Niet alleen het exterieur van dit hotel is adembenemend, ook de kamers en centrale ruimtes zijn zeer elegant en modern ingericht. De Grand Deluxe kamers zijn nog niet zo lang geleden gerenoveerd en als gast ontvang je naast een mooie kamer meerdere extra's. Ook kun je hier goed eten – of je nu de Aziatische gerechten van chef-kok Juan Amador in restaurant Sra Bua wilt proberen, regionale specialiteiten in restaurant Torschänke probeert of bij restaurant EssTisch een prachtig uitzicht op het park wilt hebben, voor een verfijnde en kwalitatieve maaltijd hoef je de deur niet uit.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.