Lancaster Bangkok

Bangkok, Thailand

Lancaster Bangkok

Lancaster Bangkok

Bangkok

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Lancaster Bangkok

Lancaster Bangkok

Lancaster Bangkok

Lancaster Bangkok

Bangkok

Bangkok

Stijlvol 5*-hotel met prachtig uitzicht in Bangkok met wellness, zwembad op het dak en toprestaurant, incl. ontbijt & korting op wellness

Bangkok, de hoofdstad van Thailand, is een energieke metropool waar eeuwenoude tempels en paleizen contrasteren met een hypermoderne lifestyle. In het bruisende hart van de stad vormt vijfsterrenhotel Lancaster Bangkok een baken van rust en luxe. In het geweldige wellness centrum komen Aziatische en Westerse technieken samen in sport, spel en weldadige massages. Van professionele boksles tot een kalm bad in rozenblaadjes: iedereen zal hier genieten. In de sfeervolle kamers word je verwend met een turn down service en ruime bedden.

Bangkok barst van het cultureel erfgoed. Op ca. een kwartiertje rijden ligt het imposante koningsplein Sanam Luang waar elke dag een markt wordt gehouden. Hier vind je ook Wat Phra Kaeo, de belangrijkste Boeddhistische tempel van Thailand, het National Museum en het Grand Palace. Zin in een lekker tussendoortje? Bij de kraampjes van Chinatown proef je geweldig streetfood. Zin in een stijlvol diner? In het hotel geniet je van verse zeevruchten, internationale klassiekers en authentiek Thaise gerechten, met tot slot een cocktail in de chique Club Lancaster. Proost!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.