Vanuit een 4*-boetiekhotel Vaticaanstad verkennen

Rome, Italië: Leon's Place Hotel

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Leon's Place Hotel, Rome

Rome

Piazza Navona

Leon's Place Hotel, Rome

Leon's Place Hotel, Rome

Leon's Place Hotel, Rome

Leon's Place Hotel, Rome

Colosseum

Palatine Heuvel

Trastevere

Largo di Torre Argentina

Leon's Place Hotel, Rome

Leon's Place Hotel, Rome

Leon's Place Hotel, Rome

Leon's Place Hotel, Rome

Spaanse trappen

St Pieters Basiliek

Trevi Fontein

Filmisch mooi hotel in het historische hart van Rome, met rijkelijke inrichting, chique bar, weelderige wellness & massagebehandelingen, incl. ontbijt,toegang tot fitness & wellness & 10% korting bij de bar

 • Ontdek de schatten van Rome
  Je kunt op eigen houtje de parels van Rome ontdekken of kiezen voor een aanbieding met excursies. In dat geval krijg je van ons exclusieve skip-the-line tickets voor de Vaticaan musea en de Sixtijnse kapel, inclusief audiogids. Je wordt er getrakteerd op de hoogtepunten uit de kunstgeschiedenis, met name meesterwerken van o.a. Michelangelo, Rafaël, Leonardo da Vinci en Caravaggio.

 • Goddelijk genieten in de wellness
  Leon’s Place Hotel straalt pure luxe en elegantie uit. Je kunt jezelf ook helemaal in de watten laten leggen bij de weelderige wellness. Je kunt er genieten van diverse massagebehandelingen, heerlijk toeven in de sauna of de jacuzzi en stoom afblazen in de stoomkabine.

 • Culinair & cultureel genot in Rome
  Breng een bezoek aan het befaamde Colosseum, één van de zeven wereldwonderen. Parels uit de kunstgeschiedenis vind je ook bij de sierlijke Borghese Gallery. Heerlijk eten doe je bij het fraaie Coromandel Rome restaurant en voor de lekkerste Italiaanse natuurwijn moet je bij Litro zijn.

Hotelfaciliteiten
 • Bar
 • Ontbijtruimte
 • Wellness: sauna, stoombad, massabehandelingen
 • Fitnessruimte
 • Fietsverhuur

Locatie
Het hotel ligt op ca. 14 km rijden van de Rome Ciampino luchthaven, ca. 40 km rijden van de Rome Fiumicino luchthaven en op ca. 1 km van het Rome Termini treinstation. De Trevi Fonteinen en het Colosseum liggen op ca. 1,5 km lopen van het hotel.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.