Locanda Dell'Angelo

Locanda Dell Angelo, Italië

Standaardkamer

Italiaanse gastronomie in landelijk hotel bij Forte dei Marmi

Op de grens van Ligurië en Toscane, op nog geen kwartier lopen van de kust, prijkt het landgoed Locanda Dell’Angelo, omringd door uitgestrekte landerijen. Het viersterrenhotel werd in de jaren zeventig onder architectuur gebouwd in opdracht van wijlen Angelo Paracucchi, één van de eerste Italiaanse chef-koks die een Michelinster verwierf. Het gastronomische restaurant vormt nog steeds het hart van dit charmante hotel, met een menu vol streekgerechten. Overal in het gebouw hangt modern werk van Italiaanse kunstenaars, en de kamers hebben stuk voor stuk een unieke inrichting.

Het viersterrenhotel ligt op een uur van de beroemde Cinque Terre, de vijf pittoreske rotsplaatsjes die behoren tot UNESCO Werelderfgoed. Tussen Monterosso, Vernazza Manarola, Corniglia en Riomaggiore loopt een mooi wandelpad, en je kunt de route ook afleggen met de trein. Het hotel is een perfect vertrekpunt voor dagtripjes naar de sfeervolle steden van landelijk Toscane. De ommuurde stad Lucca en de toren van Pisa vind je op 59 kilometer. Op anderhalf uur rijden ligt Florence, met de sublieme kunstcollectie in het Palazzo degli Uffizi.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.