Mercure Strasbourg Palais des Congres

Straatsburg, Frankrijk

Straatsburg

Mercure Strasbourg Palais des Congres

Lounge

Binnenzwembad

Bar

Lounge bar

Ontbijt

Privilege kamer

Straatsburg

Straatsburg

Straatsburg

Straatsburg

Overnachten in de hoofdstad van de Elzas, incl. ontbijt, fitness, wellness, glas wijn & late check-uit

Op een handige locatie, tegenover het congrescentrum van Straatsburg, ligt Mercure Strasbourg Palais des Congrès. Dit fijne hotel beschikt over luxe kamers met lekkere bedden, flatscreen-tv’s en badkamers met bad. Daarnaast vind je in het hotel een fitnesscentrum, een verwarmd binnenzwembad en een sauna. Natuurlijk kun je er ook heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Voor een drankje kun je terecht in de lounge bar.

Straatsburg, de hoofdstad van de Elzas, is misschien niet een van de eerste steden waar je aan denkt bij het populaire vakantieland Frankrijk. Het is echter een parel van een stad, die je absoluut moet bezoeken. Je vindt er naast vele musea onder meer kathedraal Notre Dame, Maison Kammerzell en het Grande Île dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.