Moxy London Excel

Londen, Verenigd Koninkrijk

Moxy London Excel

Moxy London Excel

Tower Bridge, Londen

Moxy London Excel

London Eye, Londen

Moxy London Excel

Moxy London Excel

Millennium Bridge in St Paul's Cathedral

Moxy London Excel

MOXY Sleeper kamer

Tate Modern, Londen

Moxy London Excel

Trendy hotel in het oosten van Londen, vlakbij de Thames en met makkelijk bereik naar de andere delen van de stad, incl. ontbijt en riviercruise.

London Baby! Een bezoek aan deze wereldstad aan de overkant van de Noordzee is altijd een goed idee, zeker als je blijft slapen in het moderne designhotel MOXY London Excel. Dit hotel bevindt zich aan de rand van de stad en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van London City Airport en de O2 Arena. Tegelijkertijd is het slechts 20 minuten reizen naar de hippe wijk Shoreditch en de bezienswaardigheden in Oost-Londen.

MOXY London Excel is onderdeel van de Marriott hotels en biedt onderdak aan moderne en comfortabele kamers. In de ochtend kun je op je gemak wakker worden tijdens het continentale ontbijtbuffet en aan het eind van de dag sluit je er in stijl de dag af met een cocktail in de bar.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.