Heb je al wel eens het Noorderlicht gezien? Die prachtige lichtshow waarmee moeder aarde in de wintermaanden de hemel siert, is een natuurwonder dat je een keer in je leven gezien moet hebben. Maak een reis naar IJsland met korting tot wel 70% en bewonder dit bijzondere fenomeen. Ook als het weer wat warmer wordt is IJsland een ontzettend bijzonder land om te bezoeken, wat dacht je van spuwende geisers, geothermale baden bij The Blue Lagoon en gitzwarte stranden?

Niet alleen in IJsland kun je je verwonderen aan een bijzonder landschap; reis naar de fjorden van Noorwegen of een wildreservaat in Lapland. Ben je meer toe aan een citytrip? Ga dan eens naar Stockholm of Kopenhagen. Deze hippe steden bruisen van cultuur, leuke winkels en sfeervolle straten.

Waarom zou je Scandinavië bezoeken?

- Als je toe bent aan een echt winter met husky’s, rendieren, hoge bergen, veel sneeuw en misschien wel een overnachting in een iglo.
- Als je de meeste sterren wilt tellen in de glasheldere hemel, het noorderlicht wilt aanschouwen, het Golden Circle gebied wilt ontdekken met spuwende geisers of varen tussen de imposante fjorden.
- Als je de hippe Scandinavische trends wilt ontdekken: Ga naar de grote steden om de nieuwste interieur- en modetrends te ontdekken. Wist je dat het Scandinavische interieur bij veel mensen erg populair is?


Profiteer van de meest voordelige reizen naar Noord-Europa met tot wel 70% korting. Onze reisexperts hebben er alles aan gedaan om de beste hotels op de mooiste bestemmingen uit te kiezen. Of je nu wilt gaan voor een all-inclusive vakantie, stedentrip of rondreis.

Actuele aanbiedingen