Over ons

Over ons

TravelBird biedt je de gemakkelijkste manier om jouw perfecte vakantie te vinden én te beleven
Op onze website vind je dagelijks een nieuwe lading reisaanbiedingen. Dankzij het eenvoudige boekingsproces en de vlotte reis kan jij je focussen op het belangrijkste: genieten van je vakantie.

Onze nieuwsbrief selecteert steeds opnieuw enkele van onze mooiste aanbiedingen. Je ontvangt deze nieuwsbrief zo vaak als je zelf wilt in je mailbox, waardoor je bestemmingen ontdekt waar je nooit zelf aan zou denken!

Wat mag je verwachten?

Deze cijfers liegen er niet om

De achtergrond van TravelBird

TravelBird werd in 2010 opgericht op een zolderkamertje in Amsterdam door twee Nederlanders die heel veel problemen hadden met het vinden van de perfecte vakantie. Uren en uren zochten ze op het internet naar een reisaanbieding die hen beviel én met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De frustratie die tijdens die zoektocht ontstond werd het begin van iets moois en sindsdien was TravelBird er om jou te helpen om je perfecte vakantie te vinden en te boeken.

Op dit moment is TravelBird actief in 12 landen en telt het bedrijf meer dan 400 enthousiaste werknemers, die allemaal aan de slag zijn op het hoofdkantoor in hartje Amsterdam. Hun doel? Van jouw vakantie een onvergetelijke én gemakkelijke ervaring te maken.

Een beetje geschiedenis

2010 - TravelBird wordt opgericht door Symen Jansma en Dennis Klompalberts
2011 - TravelBird breidt uit en lanceert een Belgische website
2014 - TravelBird is nu gemakkelijk te bereiken via je mobiele telefoon
2015 - Er komt een TravelBird-app voor smartphone en tablet
2016 - Via je eigen TravelBird-account wordt alle informatie over je vorige en volgende reisjes voor je bijgehouden

Wij van TravelBird wensen je allemaal een leuke reis!

TravelBird - collage