Ontspannen in luxe in Dubai & Abu Dhabi

Verenigde Arabische Emiraten: Dubai & Abu Dhabi

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Dubai

Abu Dhabi

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Dubai

Dusit D2 Kenz Hotel, Dubai

Dusit D2 Kenz Hotel, Dubai

Dusit D2 Kenz Hotel, Dubai

Dusit D2 Kenz Hotel, Dubai

Dusit D2 Kenz Hotel, Dubai

Dubai

Pearl Rotana, Abu Dhabi

Pearl Rotana, Abu Dhabi

Pearl Rotana, Abu Dhabi

Pearl Rotana, Abu Dhabi

Pearl Rotana, Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi

Bruisend Dubai & Abu Dhabi

Dag 1: De gekozen luchthaven - Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Vandaag stap je in het vliegtuig naar het mooie Dubai. Na jouw vlucht (ongeveer 7 uur) wacht jouw privétransfer je op, op het Dubai International Airport. Vervolgens reis je naar jouw eerste 4*-hotel van deze reis. Overnachting: 3 nachten in een Superior kamer in het Dusit D2 kenz hotel, incl. ontbijt.

Dag 2 & 3: Dubai
Burj Khalifa, een 830 meter hoge toren, domineert de skyline vol wolkenkrabbers in Dubai. Aan de voet ligt de Dubai Fountain, met lichten gechoreografeerd op muziek. Op kunstmatige eilanden net voor de kust van Dubai ligt Atlantis, The Palm: een resort met een aquarium en een waterpark. De Dubai Mall is een waar paradijs voor shopaholics en de Textile Souk in Dubai is een bezoek meer dan waard. Hier vind je de mooiste handgemaakte stoffen, maar ook leuke souvenirs.

Dag 4: Dubai - Abu Dhabi
Na het ontbijt is het tijd om een volgende mooie stad in de Verenigde Arabische Emiraten te bezoeken. Met jouw privétransfer rijd je vandaag naar jouw volgende hotel, met een heerlijke rooftop pool. Overnachting: 2 nachten in een Superior kamer in het Pearl Rotana Hotel , incl. Ontbijt.

Dag 5: Abu Dhabi
Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, ligt buiten het vasteland op een eiland in de Perzische (Arabische) Golf. De focus op olie-export en handel komt tot uiting in de moderne torens van de skyline en luxe winkelcentra zoals de Abu Dhabi Mall en de Marina. Onder de witmarmeren koepels heeft de enorme Sheikh Zayed Grand Mosque een immens Perzisch tapijt, kristallen kroonluchters en een capaciteit voor 41.000 aanbidders. Tip; een sightseeing tour met een speedboot vanuit de haven van Abu Dhabi! In ca. Een uur tijd zie je de highlights van deze stad op een spectaculaire manier.

Dag 6: Abu Dhabi - Dubai International - de gekozen luchthaven
Na een ontspannen ontbijt haalt jouw privétransfer je op bij het hotel en rijd je naar Dubai International Airport. Je stapt in het vliegtuig en arriveert zo’n 7 uur later weer op de gekozen luchthaven. Het zal ongetwijfeld niet de laatste keer zijn dat je in Dubai en Abu Dhabi was!

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 5 nachten. De hotels en het aantal nachten staan vast, maar je bepaalt zelf hoe je de tijd op de bestemmingen invult.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.