Hop van eiland naar eiland in tropisch Indonesië

Indonesië: Ubud, Lombok, Nusa Penida & Seminyak

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Nusa Penida

Ubud, Bali

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Ubud Wana Resort, Ubud

Ubud Wana Resort, Ubud

Ubud Wana Resort, Ubud

Ubud Wana Resort, Ubud

Ubud, Bali

Ubud, Bali

Holiday Resort Lombok, Senggigi

Holiday Resort Lombok, Senggigi

Holiday Resort Lombok, Senggigi

Holiday Resort Lombok, Senggigi

Holiday Resort Lombok, Senggigi

Lombok

Mountain Rinjani, Lombok

Lombok

The Mesare Resort, Nusa Penida

The Mesare Resort, Nusa Penida

The Mesare Resort, Nusa Penida

The Mesare Resort, Nusa Penida

Nusa Penida

Nusa Penida

Maison At C Boutique Hotel and Spa, Seminyak

Maison At C Boutique Hotel and Spa, Seminyak

Maison At C Boutique Hotel and Spa, Seminyak

Maison At C Boutique Hotel and Spa, Seminyak

Seminyak, Bali

Seminyak, Bali

Seminyak, Bali

Geniet op 3 locaties van massages, incl. vluchten, (privé)transfers, ontbijt & meer

Luxe privérondreis langs de parels van Indonesië

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van de regio. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 10 nachten:

Dag 1: de gekozen luchthaven - Denpasar, Bali
Vandaag stap je in het vliegtuig naar Bali. Vanwege de duur van de vlucht en het tijdsverschil met Indonesië breng je deze nacht door aan boord van het vliegtuig.

Dag 2: Denpasar luchthaven - Ubud
Je bent aangekomen op Bali! Op de luchthaven word je opgehaald en naar je hotel gebracht. Je verblijft 2 nachten in Ubud Wana Resort, inclusief ontbijt.

Dag 3: Ubud

Het Monkey Forest ligt om de hoek van het hotel: een bos waar je langs meer dan 600 aapjes kunt wandelen en tempels kunt bewonderen. Waan jezelf in een sprookje en breng een bezoek aan de wondermooie hemelpoorten bij Pura Lempuyang, de grootste tempel van Bali, met op de achtergrond de adembenemende Agungberg. Goddelijk eten kan op talrijke locaties in Ubud, maar enkele gouden tips zijn: bridges Bali, Apéritif Restaurant & Bar en Sacred Rice.

Dag 4: Ubud- Lombok
Vandaag word je opgehaald en word je met de ferry naar het tweede eiland Lombok gebracht. Je verblijft 2 nachten in Holiday Resort Lombok, inclusief ontbijt.

Dag 5: Lombok

Lombok is een vulkanisch eiland waar de schitterende vulkaan Rinjani de show steelt. Maak een kort ritje naar het centrum van het stadje Senggigi, waar je kunt genieten van winkeltjes, bars en cafés. Het geliefde surfeiland ontdek je op z'n best door per scooter de kuststrook van het eiland af te rijden. Onderweg vind je verborgen stranden, traditionele marktdorpjes en rijstterrassen.

Dag 6: Lombok - Nusa Penida

Met een gedeelde ferry vaar je naar het eiland Nusa penida. Kenmerkend voor Nusa Penida zijn de gigantische kliffen en duizelingwekkend mooie uitzichtpunten. Je verblijft 3 nachten in hotel Holiday Resort Lombok, inclusief ontbijt.

Dag 7 & 8: Nusa Penida
Het wereldberoemde uitzichtspunt Kelingking mag je natuurlijk niet overslaan. Van bovenaf kijk je uit over de rotsformatie waarin je een T-rex zou kunnen zien en helemaal beneden ligt Kelingking Beach. De Peguyangan waterval is eveneens een aanrader. Deze watertempel kan je alleen bereiken via een twintig minuten durende wandeling naar beneden via een trap aan de wand van een klif. Tussendoor heb je prachtig uitzicht op de oceaan en met een beetje geluk zie je groepen manta’s zwemmen.

Dag 9: Nusa Penida - Seminyak
Met de gedeelde ferry word je terug naar Bali gebracht. Vanuit de haven word je naar je laatste bestemming gebracht van deze reis. Je verblijft 3 nachten in het Maison at C, inclusief ontbijt.

Dag 10 & 11: Seminyak
Je kan gratis gebruik maken van de pendeldienst naar Seminyak en het strand van Petitenget (3 km). Vanuit Seminyak heb je alle ruimte om de stranden te ontdekken. Bezoek tegen de schemering de tempel Tanah Lot. Vanaf de rotsen heb je een magisch uitzicht op de spectaculaire zonsondergang rondom de tempel.

Dag 12: Seminyak - Denpasar luchthaven

Helaas is het tropische sprookje weer tot een einde gekomen. Je wordt vanuit Seminyak weer naar de internationale luchthaven van Bali gebracht. Hier stap je in het vliegtuig terug naar huis. Vanwege de duur van de vlucht en het tijdsverschil breng je deze nacht door aan boord van het vliegtuig.

Dag 13: Denpasar luchthaven - thuis

Vandaag kom je aan op de luchthaven van je thuisland! Welkom terug!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.