Fly & drive: ontdek de steden van Andalusië

Spanje: Málaga, Sevilla, Córdoba, Granada

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Sevilla, Spanje

Córdoba, Spanje

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Malaga, Spanje

Hotel Soho Boutique Malaga, Malaga

Hotel Soho Boutique Malaga, Malaga

Hotel Soho Boutique Malaga, Malaga

Malaga, Spanje

Malaga, Spanje

Hotel Eurostars Regina, Sevilla

Hotel Eurostars Regina, Sevilla

Hotel Eurostars Regina, Sevilla

Sevilla, Spanje

Sevilla, Spanje

Sevilla, Spanje

Hotel Soho Boutique Capuchinos & Spa, Córdoba

Hotel Soho Boutique Capuchinos & Spa, Córdoba

Hotel Soho Boutique Capuchinos & Spa, Córdoba

Hotel Soho Boutique Capuchinos & Spa, Córdoba

Córdoba, Spanje

Córdoba, Spanje

Córdoba, Spanje

Leonardo Hotel Granada, Granada

Leonardo Hotel Granada, Granada

Leonardo Hotel Granada, Granada

Granada, Spanje

Granada, Spanje

Granada, Spanje

Verken veelzijdig Andalusië

Dag 1: De gekozen luchthaven – Málaga (ca. 15 km)
Vanaf de door jou gekozen luchthaven vlieg je naar Málaga in Spanje. Hier haal je op de luchthaven de huurauto op en rijd je in een mum van tijd naar je eerste hotel. Je overnacht 2 nachten in het Soho Boutique Málaga, inclusief ontbijt.

Dag 2: Málaga
Geniet nog even van de zon aan één van de vele stranden in Málaga. Vergeet tijdens de lunch niet een van de specialiteiten van Malaga te bestellen. De ‘fritura malagueña’; een lokale visschotel die rijkelijk gevuld is met gefrituurde zalm, calamares en ansjovis. Je overnacht wederom in het Soho Boutique Málaga, inclusief ontbijt.

Dag 3: Málaga - Sevilla (ca. 206 km)

Na een laatste blik op het veelzijdige Málaga rijd je, via het binnenland, een stukje naar het noorden. Het is tijd voor de hoofdstad van het Spaanse Andalusië: Sevilla. Historische gebouwen worden hier moeiteloos gecombineerd met pretentieloze tapasbars waar ze de lekkerste gerechten serveren. Je overnacht 2 in het Eurostars Regina, inclusief ontbijt.

Dag 4: Sevilla

Sevilla is de geboorteplaats van de flamenco en dat zal je niet ontgaan. Er zijn veel zogeheten tablaos waar professionele shows worden opgevoerd, maar wil je de authentieke flamenco zien, breng dan vooral een bezoek aan het akoestische uitmuntende La Carboneria. Je overnacht wederom in het Eurostars Regina, inclusief ontbijt.

Dag 5: Sevilla - Córdoba (ca. 136 km)
Kruip achter het stuur en begeef je richting het karakteristieke Córdoba. Sierlijke paleizen en fraaie moskeeën begroeten je al van verre. De Moorse geschiedenis die overal in Andalusië zichtbaar is, heeft ook hier zijn sporen achtergelaten. Qua historische bezienswaardigheden kun je hier je hart ophalen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de op een na grootste moskee ter wereld: Mezquita. Je overnacht in het
Hotel Soho Boutique Capuchinos & Spa, incl. ontbijt.

Dag 6: Córdoba - Granada (ca. 201 km)
Vandaag begeef je je naar het zuiden richting Granada. Deze stad is een waar openluchtmuseum. Slenterend door het oude centrum van Granada ontdek je een wereld vol UNESCO-gebouwen en een warboel aan kleine steegjes. Je overnacht in het Leonardo Hotel Granada, incl. ontbijt.

Dag 7: Granada
Vandaag heb je nog de hele dag om alle pracht en praal van Granada te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het majestueuze fort Alhambra, dat in het zuidoosten van de stad is gebouwd boven op de Sabika-heuvel, of trek er op uit naar de grillige bergen van de Sierra Nevada. Je overnacht in het Leonardo Hotel Granada, incl. ontbijt.

Dag 8: Granada - Málaga - de gekozen luchthaven (ca. 125 km)

Ontbijt nog even rustig, werp een laatste blik op de prachtige omgeving en rijd dan rustig terug naar de luchthaven van Málaga. Hier lever je de huurauto weer in en stap je in het vliegtuig naar de gekozen luchthaven.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten. De hotels en het aantal nachten staan vast, maar je bepaalt zelf hoe je de tijd op de bestemmingen invult.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.