Park Hyatt Hamburg

Hamburg, Duitsland

Hamburg

Park Hyatt Hamburg

Zwembad hotel

Park Hyatt Hamburg

Park Queen kamer

Park Deluxe kamer

Club kamer

Wellness

Fitnessruimte

Hotelterras

Park suite

Park suite

Hotelrestaurant

Hotelrestaurant

Park Hyatt Hamburg

Park Hyatt Hamburg

Vijfsterrenluxe in een art nouveau-hotel met zwembad, restaurant met open keuken en wellnessruimte in het hart van bruisend Hamburg, incl. ontbijt & wellness

Wie wordt er niet verliefd op Hamburg? Deze mooie Duitse stad is met haar noordelijke flair, internationale haven en mooie panden zowel bij Duitsers als ook bij toeristen zeer geliefd. Midden in het centrum van de stad ligt het Park Hyatt Hamburg, een prachtig hotel met vijfsterrenluxe op een prachtige locatie. Het Park Hyatt Hamburg heeft ruime, moderne kamers in warme tinten en met een moderne badkamer. Daarnaast kunnen gasten van het hotel gebruikmaken van de uitgebreide wellnessruimte met hot tub en sauna en sporten in het fitnesscentrum met moderne fitnessapparatuur.

Eten kun je in de vele restaurants rondom het hotel of in het stijlvolle hotelrestaurant Apples. De streekgerechten worden in de open keuken bereid. In het restaurant staat elke ochtend een zeer uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Het Park Hyatt Hamburg heeft volgens gasten de beste prijs-kwaliteit-verhouding in Hamburg en is populair vanwege haar locatie. Rondom het hotel liggen vele winkels en op iets meer dan een kilometer afstand ligt de traditionele haven met een rijke maritieme geschiedenis.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.