Radisson Collection Hotel, Royal Mile Edinburgh

Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Bar van het hotel

Edinburgh

Bar van het hotel

Edinburgh Castle

Radisson Collection Hotel, Royal Mile Edinburgh

Edinburgh

Luxe vijfsterrenverblijf op de Royal Mile van Edinburgh, incl. late check-uit

Modern 5*-hotel op de historische Royal Mile van Edinburgh, vlakbij bij het befaamde Palace of Holyroodhouse, incl. ontbijt & late check-uit

Een warm Schots onthaal staat je te wachten in dit grand hotel op een centrale locatie in Edinburgh die moeilijk te verslaan is. Stap uit de deur van het Radisson Blu Hotel, Edinburgh en je bent in het hart van de oude stad aan de beroemde Royal Mile, op een korte afstand van Highland Fling en alle belangrijke bezienswaardigheden.

Terug in het hotel, achter de 16e-eeuwse stijl gevel en geruststellend stevige stenen muren, kom je in een rustige lobby met gepolijste vloeren, glanzende oppervlakken en antraciete accenten. Alle royale kamers van het hotel hebben onlangs een gelikte peperdure facelift ondergaan en zijn verrassend stil gezien de levendige setting die zich beneden afspeelt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.