Ontdek de schitterende stranden van Ibiza met huurauto

Santa Eulalia des Riu, Ibiza, Spanje: Hotel Tres Torres

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Genieten van schilderachtig en veelzijdig Ibiza

Ibiza wordt door velen als een van de mooiste eilanden in Europa gezien en heeft door de vele witte stranden en bijzondere zoutvelden de bijnaam 'het witte eiland'. Aan de oostzijde van het eiland ligt het schattige stadje Santa Eulalia des Riu, waar je verblijft in het Hotel Tres Torres. Het hotel is zeer ruim en comfortabel en heeft een groot zwembad, maar is ook een fijne uitvalsbasis om de rest van het eiland met de huurauto te ontdekken.

Op slechts 17 kilometer ligt Ibiza-town, waar je kunt winkelen, dineren of flaneren over de boulevard. Meer een natuurmens? Rij dan naar de noordkant van het eiland om de prachtige kliffen bij Es Amunts te bezoeken. Na een kwartier wandelen geniet je van een fenomenaal uitzicht over de baai van San Antonio. Aan de zuidkant van het eiland vind je de witte zoutvelden Ses Salines, waar Ibiza onder andere bekend om staat.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.