Shelborne South Beach

Miami Beach, Florida, Verenigde Staten

Shelborne South Beach

Shelborne South Beach

Shelborne South Beach

Shelborne South Beach

Junior suite

Junior suite

Bar

Shelborne South Beach

City View King kamer

City View King kamer

Hotelrestaurant

City View Double kamer

Shelborne South Beach

Bar

Shelborne South Beach

Shelborne South Beach

Glamoureus hotel bij het mooiste strand van Miami, o.b.v. logies

Als er één plek in Florida is, die je ooit moet bezoeken dan is het wel Miami. Deze art-deco-stad is een wonderlijke mix van culturen. En dat niet alleen: de stad heeft bovendien de mooiste stadsstranden van Noord-Amerika. Miami Beach zou net zo goed Magic Beach  kunnen heten. De warme zee glinstert hier als geen ander in de glazen van je zonnebril.

Denk aan filmbeelden van Miami – en de kans is groot dat ze opgenomen zijn op misschien wel het mooiste strand dat de stad te bieden heeft: South Beach. Het is de omgeving waar je glamour proeft – in alle opzichten. De fusion-keukens en cocktails zijn zalig, het nachtleven zinderend, de mensen oogverblindend.

Geniet van deze prachtige omgeving vanuit het Shelborne South Beach, een gelauwerd hotel dat vrijwel direct aan het strand ligt. Overnacht in een kamer waarbij je ´s ochtends, na het openschuiven van de gordijnen, direct de oceaan in je blikveld hebt. Het hotel beschikt bovendien over een schitterend verwarmd zwembad, met ronduit heerlijke ligstoelen. Zeg nu zelf: Is de mogelijkheid in dit weelderige filmdecor te vertoeven, geen buitenkansje om met beide handen aan te grijpen?

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.