The Hoxton, Holborn

Holborn, Londen, Verenigd Koninkrijk

Bar

Cosy kamer

Restaurant

The Hoxton Holborn

Bar

Restaurant

The Hoxton Holborn

Cosy kamer

Cosy kamer

Badkamer (voorbeeld)

Londen

The Hoxton Holborn

The Hoxton Holborn

The Hoxton Holborn

Restaurant

The Hoxton Holborn

Tijdloos en trendy hotel in het hart van Holborn, Londen

Levendig viersterrenverblijf met industrieel interieur in een hip hotel in de Londense wijk Holborn, incl. ontbijtpakketje

Hotelfaciliteiten
  • Bar
  • Restaurant Hubbard & Bell
  • Tijdelijke exposities
  • Live optredens

Locatie
Het ligt in het hart van Holborn, in de buurt van het West End van Londen, op 5 minuten lopen van het British Museum en het Royal Opera House. Covent Garden, Bloomsbury en the Strand liggen allemaal op 10 minuten lopen. Het metrostation Holborn ligt vlakbij, evenals een aantal busstations, waardoor je gemakkelijk naar de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad kunt reizen. London City Airport ligt op 15 kilometer van het hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.