Traumhotel Liebes Rot-Flueh

Haldensee, Tirol, Oostenrijk

Comfort Superior kamer

Comfort Superior kamer

Premium kamer

Traumhotel Liebes Rot-Flueh

Traumhotel Liebes Rot-Flueh

Traumhotel Liebes Rot-Flueh

Het idyllische Tannheimer Tal

Traumhotel Liebes Rot-Flueh, de naam van het hotel zegt al genoeg. Omringd door een adembenemend berglandschap, de Haldensee aan je voeten en een wandel- en skigebied recht om de hoek begeef je je op een droomlocatie. Het hotel wordt gekenmerkt door eigenzinnige ontwerpkenmerken, een vleugje kitsch en een romantische sfeer. Het bestaat uit een reeks van gebouwen in een typische chaletstijl die met elkaar verbonden zijn door tuinen en kronkelende paden.

Traumhotel Liebes Rot-Flueh is een uitgebreid maar vriendelijk familiehotel dat zowel spa-liefhebbers als fijnproevers trekt. De locatie beschikt over een reeks binnen- en buitenbaden gevuld met zuiver water uit de bergen en een bekroonde spa. Als je nog steeds tijd vindt tussen de natuur en culinaire hoogstandjes, is er een breed scala aan activiteiten voor je beschikbaar: bergtochten, tennis of yoga zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Het zal geen verrassing zijn dat Traumhotel liebes Rot Flueh een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid heeft ontvangen.  

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.