Van Heeckeren Hotel

Nes, Ameland, Nederland

Romantic suite

Romantic suite

Fantastic kamer

Fantastic kamer

Fantastic kamer

Wellness suite

Wellness suite

Modern 4*-hotel op Ameland

“Ameland, een andere wereld”, is de slogan van het Waddeneiland. En die is helemaal niet zo slecht gekozen, want je voelt het zodra je van de veerboot stapt: Ameland heeft zijn eigen atmosfeer, gevuld met knisperend frisse Waddenlucht en warme gastvrijheid. Van Heeckeren Hotel bevindt zich in het centrum van het sfeervolle dorpje Nes, op tien minuten van het strand en van de veerdam. Van Heeckeren is een van de modernste hotels op de Waddeneilanden, maar wordt niettemin gekenmerkt door de eilandsfeer. Zowel in service als in inrichting wil het hotel behoren tot de top van de Amelandse hotels – en dat merk je als gast.

Het hotel heeft stijlvolle kamers met gebruik van veel natuurlijke materialen en grote ramen. Je vindt er niet alleen een luxe bed, maar ook een Frans balkon of terras. Van het ontbijt dat het hotel serveert wordt wel gezegd dat dit het meest uitgebreide ontbijt van heel Ameland is. Het Grandcafé bevindt zich in een prachtig gerestaureerde pastoriewoning, met een verwarmd loungeterras met buitenhaarden. Ameland is overzichtelijk en biedt tegelijkertijd meer dan genoeg activiteiten om een weekend (of langer, natuurlijk) te vullen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.