Vanity Hotel Suite & Spa

Mallorca, Spanje

Complete verzorging, rust en activiteit aan de witte stranden van Mallorca, op basis van halfpension of all-inclusive

De hoofdredenen voor de meer dan terechte populariteit die het eiland Mallorca geniet bij toeristen zijn uiteraard de parelwitte stranden, het zonnige en milde klimaat en de turkooizen golven die zwemmers, surfers en verdere waterhelden op galante wijze terug aan land brengen. Deze en vele andere kwaliteiten culmineren in Cala Mesquida. Terwijl iets landinwaarts een prachtig heuvellandschap met fraaie duinen ligt te wachten op wandelaars of paardrijders, zijn de honderden meters zandstrand het terrein van zonaanbidders en actievelingen.

Vanity Hotel Suite & Spa heeft alle faciliteiten om hier optimaal van te genieten. Ruime appartementen met kamerbrede ramen en privéterras bieden overdag licht en rust om ’s nachts vanuit uw bed weg te dromen bij de sterrenhemel boven zee. In de open keuken van het Adagio Buffet Restaurant geniet u zowel ’s ochtends als ’s avonds, op uw kamer of naast het zwembad van ontbijt tot diner. Voor volkomen ontspanning kunt u terecht in de dompelbaden, de sauna, het stoombad en de massagezalen van Balneum Spa en voor volkomen inspanning kunt u terecht in de fitnesszaal, op het volleybalveld, bij de putting green of minigolf. In de nabije omgeving vindt u overigens ook verscheidene golfterreinenmet talrijke kortingen via het hotel te verkrijgen en verder ook nog basketbalnetten, dartboards, tafeltennis- en biljarttafels. Verder kunnen gasten pilates- yoga-, spinning- en (aqua)aerobicslessen volgen of schieten met een handboog of luchtdrukpistool. Er is zoveel te doen dat u bijna zou vergeten op het strand te liggen. Vanity Hotel Suite & Spa heeft vier sterren en een certificaat van uitmuntendheid van Tripadvisor.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.