Vienna House Easy München

München, Duitsland

Vienna House Easy München

München

München

Standaardkamer

Standaardkamer

Vienna House Easy München

München

Vienna House Easy München

Vienna House Easy München

Vienna House Easy München

München

München

München

München

Heerlijke vakantie in een voormalige bioscoop in München. Ook tijdens de kerstmarkten beschikbaar -incl. ontbijt

Beieren is niet alleen een van de meest eigenzinnige deelstaten van Duitsland, maar ook een van de meest sfeervolle. Wie kent niet de plaatjes van de bierfeesten, de wijnproeverijen en de authentieke kleding van de inwoners? Net buiten het centrum van de Beierse hoofdstad München ligt Arcona Living München, een hotel in de voormalige bioscoop Fern-Andra-Lichtspiele uit 1916. Dit moderne viersterrenhotel ligt in de trendy wijk Neuhausen, op loopafstand van het mooie Slot Nymphenburg.

Hotel Arcona Living München is uitgerust met moderne, lichte kamers met wifi en airconditioning en een gezellig restaurant met een open keuken, waar niet alleen een overvloedig ontbijtbuffet wordt geserveerd, maar ook regionale en mediterrane specialiteiten in de avond. In de lounge kun je genieten van de zeer uitgebreide wijnkaart of een regionaal biertje. Ontspannen doe je in de moderne fitnessruimte of in de sauna.

Goed om te weten

Op zaterdag en zondag kun je kiezen voor een langslapersontbijt: ontbijten tot 14.00 uur en een late check-uit tot 14.00 uur (tegen betaling, op basis van beschikbaarheid). 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.